Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'incendi del Perelló: 60 hectàries de bosc i la carretera cap a Rasquera, tallada

Seria, de moment, l'incendi més important registrat aquest any a la província de Tarragona. Més de 40 efectius treballant

Marina Pallás-Jordi Cabré

Whatsapp
Fotografia de l'incendi del Perelló des de la carretera. FOTO: ACN

Fotografia de l'incendi del Perelló des de la carretera. FOTO: ACN

Des d’aquest migdia, els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un incendi forestal al Perelló, al Baix Ebre. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 11.42 hores, s’ha iniciat a una zona propera al parc eòlic de les Colladetes.

I, conduït per vent de mestral, s’ha propagat ràpidament cremant en alta intensitat en sentit sud oest i llençant focus secundaris a llarga distància.

FOTO: ACN

En les tasques d’extinció treballen una quarantena de dotacions terrestres (amb les unitats GRAF, i també el Punt de Trànsit i el Centre de Comandament de Bombers).

A més, treballen 8 mitjans aeris (uns helicòpter de comandament, tres helicòpters bombarders i quatre avions de vigilància i atac) i es preveu la incorporació de tres mitjans aeris del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, un de coordinació i dos d’ells hidroavions.

A conseqüència de l’incendi, segons el Servei Català de Trànsit (SCT) s’ha tallat preventivament la carretera local TV-3022 al Perelló. A banda d’aquesta incidència, no hi ha afectació a nuclis habitats.

Segons dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, l’incendi afecta 60 hectàrees de vegetació forestal. Com a mesura preventiva, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat una ambulància al lloc de l’incendi.

(seguirà ampliació)

Temas

Comentarios

Lea También