L'incendi del Perelló: 100 hectàries de bosc i la carretera cap a Rasquera, tallada

Seria, de moment, l'incendi més important registrat aquest any a la província de Tarragona. Més de 40 efectius treballant

10 junio 2019 11:01 | Actualizado a 10 junio 2019 15:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des d’aquest migdia, els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un incendi forestal al Perelló, al Baix Ebre. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 11.42 hores, s’ha iniciat a una zona propera al parc eòlic de les Colladetes.

I, conduït per vent de mestral, s’ha propagat ràpidament cremant en alta intensitat en sentit sud oest i llençant focus secundaris a llarga distància.

En les tasques d’extinció treballen una quarantena de dotacions terrestres (amb les unitats GRAF, i també el Punt de Trànsit i el Centre de Comandament de Bombers).

A més, treballen 8 mitjans aeris (uns helicòpter de comandament, tres helicòpters bombarders i quatre avions de vigilància i atac) i es preveu la incorporació de tres mitjans aeris del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, un de coordinació i dos d’ells hidroavions.

A conseqüència de l’incendi, segons el Servei Català de Trànsit (SCT) s’ha tallat preventivament la carretera local TV-3022 al Perelló. A banda d’aquesta incidència, no hi ha afectació a nuclis habitats.

Segons dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, l’incendi afecta 100 hectàrees de vegetació forestal. Com a mesura preventiva, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat una ambulància al lloc de l’incendi.

(seguirà ampliació)

 

Comentarios
Multimedia Diari