19 joves ebrencs participen al càsting per formar part de la campanya del Carnet Jove

A Sant Carles de la Ràpita

21 octubre 2020 09:56 | Actualizado a 21 octubre 2020 10:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Carnet Jove va portar a terme ahir l’últim dels cinc càstings presencials arreu de Catalunya per escollir un total de 30 nois i noies que formaran part de la campanya de promoció del carnet pel proper 2021. 
Al llarg del dia van passar ahir per l’Espai Jove El Maset de la Ràpita un total de 19 nois i noies d’entre 12 i 31 anys i procedents de diferents poblacions de les Terres de l’Ebre, que van resultar seleccionats d’entre 1.643 aspirants del país, mitjançant un vídeo-càsting dut a terme el mes passat.
Els participants van ser citats a l’Espai Jove El Maset amb cita prèvia i atenent a totes les mesures de prevenció contra la Covid-19. No coincidia més d’un jove a les proves, sinó que un participant entrava quan l’anterior ja havia sortit. L’agència de publicitat Caldas Naya i la productora Edu Pérez Càsting els van fer les proves.
El coordinador de Joventut de les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, i el regidor de Joventut i Identitat de la Ràpita, Rafel Balagué, van visitar l’Espai Jove i van constatar el desenvolupament d’aquesta acció del Carnet Jove que, per primera vegada, es fa descentralitzada com a clara aposta pel territori i per promoure la participació de joves d’arreu del país.

Comentarios
Multimedia Diari