Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

200 persones omplen els carrers de Tortosa sota el crit 'No és no'

Els manifestants han recorregut el tram des de la plaça del Carrilet fins la plaça de l'Ajuntament reclamant salaris i pensions dignes, i els drets fonamentals de llibertat i igualtat

Maria Noche

Whatsapp
Manifestants al punt de sortida, la plaça del Carrilet, de Tortosa. Foto: Maria Noche

Manifestants al punt de sortida, la plaça del Carrilet, de Tortosa. Foto: Maria Noche

Unes 200 persones han sortit aquest matí als carrers de Tortosa per reivindicar uns salaris i unes pensions dignes, i per defensar els drets socials fonamentals com la llibertat i la igualtat. Enguany, la manifestació de l'1 de maig organitzada per UGT, USOC i CCOO, ha estat encapçalada principalment pel crit de: ‘No és no. Callar no vol dir si’, en contra de les injustícies dels esdeveniments ocorreguts recentment amb el cas de La Manda. Així mateix, eren les dones qui encapçalaven el grup, sostenint una gran pancarta amb el lema: ‘Ara mos toca a natros!’. Els manifestants han sortit de la plaça del Carrilet i han recorregut l’Avinguda Generalitat fins arribar a la plaça de l’Ajuntament.

Temas

Comentarios

Lea También