214 negocis i autònoms d’Amposta reben ajudes per pal·liar els efectes de la Covid-19

S’han atorgat un total de 77.000 euros a totes les persones que van presentar la sol·licitud de forma correcta dins el termini establert

14 julio 2020 10:16 | Actualizado a 14 julio 2020 11:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Amposta ha resolt aquesta setmana les 216 sol·licituds de petites empreses, comerços i persones autònomes que s’han presentat a la convocatòria d’ajuts per al teixit econòmic afectat per la crisi de la Covid-19. En total s’han atorgat 76.811,87 euros a les 214 persones que van presentar la documentació dintre del termini de convocatòria. Dues han hagut de ser desestimades per presentar-les fora de termini. Els ajuts oscil·len entre els 100 i els 500 euros en funció dels condicionants subvencionables establerts a les bases dels ajuts. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, s’ha mostrat molt satisfet per la resolució d’aquests ajuts.

“Són prop de 77.000 euros d’ajuts a 214 pimes i persones autònomes de la ciutat, diners que hem posat directament a l’abast d’aquest sector de la ciutadania, castigat per la situació derivada de l’Estat d’Alarma i que complementen els ajuts d’altres administracions superiors”, diu Tomàs, tot recordant, a més, que “aquest ajut directe se suma a altres indirectes com la supressió de la taxa d’ocupació de la via pública per a terrasses i bars mentre durés el tancament, l’ampliació de la superfície de les terrasses sense cost, la supressió de la quota per als paradistes del mercat municipal o la supressió de la part proporcional de al taxa d’escombraries als bars, restaurants i petit comerç mentre va durar el tancament, entre d’altres”.
 

L’Ajuntament té previst pagar aquests ajuts durant el mes de juliol.

Comentarios
Multimedia Diari