3.000 ebrencs emprenen la marxa cap a la Diada del Sí

Comencen a sortir els autobusos des de les Terres de l'Ebre cap a Barcelona

11 septiembre 2017 09:19 | Actualizado a 11 septiembre 2017 10:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest matí han començat a sortir els primers autobusos des de les Terres de l'Ebre cap a Barcelona, amb els participants a la Diada del Sí d'aquest 11 de setembre. En total es calcula que hi participen uns 3.000 ebrencs. 

A Tortosa tretze autobusos han sortit a les 10 hores amb unes 650 persones des de l'Estació d'autobusos de la Hife. També han marxat set autobusos des d'Amposta a les 11.30 hores des del pàrquing de l'institut amb unes 350 persones i cinc autobusos amb 250 persones des de la Ràpita, entre altres poblacions.

La mobilització d'aquesta tarda, a les 17 hores, s'espera massiva. L'escenari de la mobilització serà la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó de Barcelona. Els assistents faran un gran símbol "+", per la voluntat de sumar en "positiu", i es canviaran la samarreta  a les 17.14 hores.  En total hi haurà 48 trams, cadascun correponent a una comarca catalana. El moment principal serà a les 17.14 hores quan els assistents es posaran la samarreta de La Diada del Sí, de color groc fluorescent, que porta un 'Sí' escrit en diverses llengües. 

Comentarios
Multimedia Diari