Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

3.000 ebrencs emprenen la marxa cap a la Diada del Sí

Comencen a sortir els autobusos des de les Terres de l'Ebre cap a Barcelona

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge d'aquest matí a Tortosa a l'estació d'autobusos, amb els participants a punt per marxar. Foto: ANC Tortosa

Imatge d'aquest matí a Tortosa a l'estació d'autobusos, amb els participants a punt per marxar. Foto: ANC Tortosa

Aquest matí han començat a sortir els primers autobusos des de les Terres de l'Ebre cap a Barcelona, amb els participants a la Diada del Sí d'aquest 11 de setembre. En total es calcula que hi participen uns 3.000 ebrencs. 

A Tortosa tretze autobusos han sortit a les 10 hores amb unes 650 persones des de l'Estació d'autobusos de la Hife. També han marxat set autobusos des d'Amposta a les 11.30 hores des del pàrquing de l'institut amb unes 350 persones i cinc autobusos amb 250 persones des de la Ràpita, entre altres poblacions.

La mobilització d'aquesta tarda, a les 17 hores, s'espera massiva. L'escenari de la mobilització serà la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó de Barcelona. Els assistents faran un gran símbol "+", per la voluntat de sumar en "positiu", i es canviaran la samarreta  a les 17.14 hores.  En total hi haurà 48 trams, cadascun correponent a una comarca catalana. El moment principal serà a les 17.14 hores quan els assistents es posaran la samarreta de La Diada del Sí, de color groc fluorescent, que porta un 'Sí' escrit en diverses llengües. 

Temas

Comentarios

Lea También