44 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris treballen en l'incendi de l'Ametlla de mar, que ha cremat 40 hectàrees de vegetació

La N-340 continua tallada en els dos sentits de la marxa al llarg de 17 quilòmetres

19 mayo 2017 22:00 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

25 dotacions terrestres i set mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat treballen aquest dilluns en l'incendi forestal que s'ha declarat a tres quarts de cinc de la matinada a la urbanització de Calafat, a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Segons les darreres dades provisionals, el foc ha cremat una superfície de 33 hectàrees de vegetació. El cap de l'incendi es troba estabilitzat, a tocar de la carretera N-340. Els bombers concentren els esforços en el flanc esquerre, al barranc del Cap de Terme, on falten pocs metres perquè els bombers aconsegueixin tancar línia. Així mateix, continua activa l'ordre de confinament de la urbanització de Calafat i s'ha evacuat un mas de la zona.

Cap persona ha resultat ferida com a conseqüència d'aquest incendi. Els Agents Rurals investiguen les causes del foc. La N-340 continua tallada a la circulació, en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetres 1.113 i 1.130.

La Direcció General de Protecció Civil també manté activada la prealerta del Pla Especial d'Emergències per Incendis Forestals de Catalunya, Infocat.

Comentarios
Multimedia Diari