455 denúncies a Tortosa en un mes per no portar mascareta o no fer-ho de forma adequada

També s'ha sancionat 9 persones per incomplir el toc de queda nocturn decretat diumenge passat. L’alcaldessa apel·la a complir les mesures de prevenció

30 octubre 2020 16:28 | Actualizado a 02 noviembre 2020 14:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Tortosa ha interposat 553 denúncies en menys d’un mes per no complir amb les restriccions establertes arran de la pandèmia. Concretament, des del passat 5 d’octubre, quan van entrar en vigor mesures especials a la ciutat de Tortosa arran del brot a l’empresa Padesa. D’aquestes 553 denúncies, 455 (més del 82%) són per no fer servir mascareta o no fer-ho adequadament. De la mateixa manera, s’han denunciat 9 persones per incomplir l’ordre fixada en el decret que estableix el confinament nocturn obligatori des del passat diumenge. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apel·lat a la ciutadania perquè compleixi les restriccions: «cal molta responsabilitat per part de tothom per superar la pandèmia». 
 Roigé fa una crida a la ciutadania a seguir les noves mesures decretades pel govern de la Generalitat, malgrat que siguen «molestes i incòmodes» i «afecten especialment algunes activitats i entitats», segons reconeix. 
Pel que fa als serveis municipals, les noves normes comporten el tancament de totes les instal·lacions esportives de Tortosa durant els 15 dies de durada fixats en el decret. Això afecta l’estadi i tots els pavellons, així com el complex esportiu WIN, que no pot mantindre l’activitat fins que s’aixequen les restriccions.
 En l’àmbit cultural, queden suspeses totes les activitats, tant a l’interior d’equipaments com a l’aire lliure. Tot i això, dilluns se seguiran portant a aprovar del ple els preus públics per als espectacles programats, a l’espera de l’aixecament de les restriccions sobre la cultura. Les escoles municipals de teatre i música recuperen la formació telemàtica.  Pel que fa al Museu de Tortosa, la disposició estableix que poden obrir museus i sales d’exposicions amb el 33% de la capacitat;i en el cas de la biblioteca Marcel·lí Domingo, l’activitat queda limitada a la recollida i retorn de material de préstec, que s’haurà de sol·licitar de manera telemàtica.

Comentarios
Multimedia Diari