Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

800 clotxes solidàries contra el càncer infantil a Móra d’Ebre

Tots els donatius que s’han efectuat es destinaran a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Durant el matí s’han efectuat a l’illa de Saurí de Móra d'Ebre diferents tallers i activitats solidàries.

Durant el matí s’han efectuat a l’illa de Saurí de Móra d'Ebre diferents tallers i activitats solidàries.

L’associació Matem lo Bitxo i l’Ajuntament de Móra d’Ebre han organitzat aquest diumenge dia 19 de novembre la tercera edició de la Clotxa pel Càncer Infantil a l’espai de l’illa de Saurí.

Durant el matí s’han celebrat diferents activitats, entre les quals una caminada i un dinar a base de la títipca clotxa, de sardina o llonganissa, a gust del consumidor.

L’organització ha informat que s’han elaborat 800 clotxes, que s’han distribuït entre els centenars de veïns del municipi i de fora vila que han participat en aquesta celebració.

Tots els donatius que s’han efectuat (2 euros per a participar a la caminada i 4 euros per a adquirir la clotxa) es destinaran, com en els dos anys anteriors, a l’equip d’investigació del càncer infantil de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

La festa s’ha iniciat amb una caminada popular de 6 quilòmetres de longitud per diferents indrets de la localitat, a la qual han participat 200 veïns. El recorregut ha fet una aturada a la residència geriàtrica Natzaret, on ha tingut lloc l’avituallament i els participants han rebut la salutació i l’escalf de tots els residents i del personal del centre.

Durant el matí s’han efectuat a l’illa de Saurí diferents tallers i activitats, a càrrec dels diables del Drac Sheron, els Pirates de l’Ebre, l’Esplai Treu Banya, les colles geganteres de Móra d’Ebre i Móra la Nova, la coral L’Aubadera, el grup de ball en línia de la població, l’agrupació sardanista local, els bombers del parc de Móra d’Ebre, l’Escola Municipal de Música i Dansa de la vila i el grup de percusió i batucada.

En l’espai també hi havia parades de merxandatge de l’associació Matem lo Bitxo i AFANOC, totes dos abocades a la lluita contra el càncer infantil, i de l’entitat que agrupa els celíacs.

Temas

Comentarios

Lea También