A Tortosa els Reis arriben amb Disney i a Amposta amb més ritme que mai

Durant la gran cavalcada de la capital ebrenca es van veure alguns dels personatges més populars de la factoria Disney i els elements més tortosins i tradicionals com les cucaferes. A Amposta, eguany per primer cop va veure´s la Cort Reial i les xarangues del municipi van vestir-se d´època i van tocar una fanfàrria

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

 Amb una mica de retard, els personatges de Cars,Nemo, Mickey i Minnie, el soldadet de plom, els espies reials, els carters amb les cartes i els parquets, entre molts altres, i els tres Reis d’Orient pujats a sobre de les típiques cucaferes tortosines van desfilar ahir per tota l’avinguda de la Generalitat de Tortosa envoltats de milers de persones. 

Enguany la gran cavalcada de la capital del Baix Ebre va arribar contextualitzada en el món dels dibuixos animats, amb presència de molts dels més populars personatges de la factoria Disney. 

L’alcalde de Tortosa i la corporació municipal van rebre prèviament a Ses Majestats a l’Ajuntament, des del balcó del qual es va fer el pregó reial. 

La gran cavalcada, amb èxit de públic i autèntiques multituds en alguns punts del recorregut pel centre de la ciutat, va acabar al parc municipal amb el tradicional lliurament de regals als xiquets convocats.

Molt de ritme a Amposta

Els Reis d’Orient van arribar a Amposta per l’embarcador del riu Ebre i van desfilar davant la mirada il·lusionada de milers de xiquets pel carrer Corsini fins a l’avinguda la Ràpita amb la cruïlla del carrer Major. A la plaça de l’Ajuntament van ser molts els que van voler fotografiar-se amb els Reis Mags.

Enguany Amposta s’ha sumat a la campanya ‘Cap nen sense caramel’, de forma que tots els caramels repartits durant la cavalcada van ser sense gluten.

La cavalcada d’Amposta va estar protagonitzada per destacats dibuixos animats i contes infantils, com ara els personatges de la Patrulla Canina o una carrossa amb la Ventafocs. Enguany també es va poder veure per primer cop la Cort Reial. Sens dubte, una de les novetats més destacades de l’acte va ser en qüestió musical: les xarangues Aigua en Gas i Suc d’Anguila van preparar una fanfàrria i tots ells anaven vestits d’època.

Comentarios
Multimedia Diari