A presó per l'intent d'homicidi de la seva parella a Amposta

La dona continua en estat molt greu a la UCI de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

10 junio 2021 13:56 | Actualizado a 10 junio 2021 14:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El titular del jutjat de primera instància i instrucció número 2 d’Amposta, encarregat dels casos de violència de gènere, ha decretat presó provisional sense fiança per a  l’home de 70 anys i veí d’Amposta, presumpte autor de l’apunyalament de la seva parella, dimarts al vespre a la capital del Montsià.  El detingut, acusat d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa,  ha passat a disposició judicial aquest dijous al matí i hores després se n’ha decretat l’ ingrés a la presó de Mas d’Enric del Catllar (Tarragonès).

Pel que fa a la víctima, de 38 anys i nacionalitat colombiana com l’agressor, continua en estat molt greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, després que va haver de ser operada d’urgència per la gravetat de les ferides.

Els fets van tenir lloc dimarts al vespre, quan l’home va agredir greument la seva parella, assestant-li diverses ferides d'arma blanca al pit i la panxa. La policia, alertada pels veïns, es va trobar la dona enmig d’un bassal de sang al replà del seu pis, situat a la segona planta del número 62 del carrer Ramon Salas, al barri de les Quintanes. L’home, que podria haver agredit la seva parella per gelosia, va intentar desfer-se de l’arma blanca tirant-la a una casa veïna abans d’obrir la porta als Mossos, els quals van procedir a la seva immediata detenció.  

Unes 200 persones es van concentrar dimecres al vespre a la plaça de l’Ajuntament d'Amposta per condemnar els fets i donar suport a la víctima.

Comentarios
Multimedia Diari