Acaba l'asfaltatge de carrers a diversos barris de Tortosa

L'Ajuntament ha renovat el ferm a vies de la zona Centre, el Temple i Ferreries, així com a la plaça Joaquim Bau

19 mayo 2017 23:58 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Tortosa ha finalitzat els treballs de reparació i asfaltatge de carrers en diversos barris de la ciutat, com ara el Temple, el nucli antic o Ferreries. Es tracta d’una intervenció programada i prevista de reposició del ferm de rodadura als carrers Lamote de Grignon, Montserrat, Viladrich, Rierol de Caputxins, Mas de Barberans i plaça Joaquim Bau, segons ha informat el consistori.

A aquestes actuacions se n’ha afegit una altra al carrer Ferran d’Aragó, el qual presentava importants afectacions sobre el ferm com a conseqüència de les últimes pluges.

També s’ha fet una reparació parcial a la Rambla Felip Pedrell, al tram comprès entre els carrers Ramon Berenguer IV i la plaça Barcelona.

Finalment, s’ha asfaltat el tram de la plaça Pont de Pedra que dóna accés al carrer Bonaire, plaça Montserrat i carrer Montcada, al nucli antic, les obres d’urbanització dels quals estan a punt de finalitzar.

 

Aparcament

En el cas de la plaça Joaquim Bau, s’ha asfaltat la zona d’aparcament que dóna servei a l’àrea esportiva i a la clínica Terres de l’Ebre. Es tracta de la zona on s’havia de construir un aparcament subterrani, que finalment ha quedat descartat.

En total s’ha asfaltat una superfície superior als 6.400 metres quadrats en diverses vies, destaca l’Ajuntament.

L’actuació realitzada aquesta setmana passada, bàsicament als barris de Ferreries, Centre i Temple, complementen les fetes a primers d’aquest any a altres àrees de la ciutat, com Remolins i altres punts de Ferreries. Aquests treballs es completaran properament amb noves actuacions de manteniment i millora de la via pública.

Comentarios
Multimedia Diari