Acaben les obres de millora de la carretera TV-3408

Entre les actuacions fetes a la via que discorre entre Amposta i la Ràpita hi ha una nova rotonda i una barrera de protecció al costat del canal

01 diciembre 2020 10:40 | Actualizado a 01 diciembre 2020 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona ha finalitzat el condicionament de la carretera TV-3408 entre els termes d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita, al delta de l’Ebre. Concretament, les millores s’han centrat en el tram comprès entre el punt quilomètric 0, 700 i l’encreuament amb la carretera TV-3406. Les obres, que han millorat la seguretat viària en aquest tram de la via, han consistit en l’ampliació de la calçada per la banda dreta (fins a sis metres en total) i dels vorals laterals (d’un metre cadascun). Així mateix, s’ha renovat el paviment de la calçada i s’ha millorat la intersecció amb la carretera TV-3406 mitjançant la construcció d’una nova rotonda. Altrament, s’ha col·locat una barrera de seguretat a tot el costat dret de la carretera per tal de protegir el trànsit de possibles caigudes al canal que discorre de forma paral·lela.

El traçat no s’ha vist alterat, però sí que s’han fet modificacions en la rasant per tal de millorar el perfil de la calçada. També s’han condicionat els accessos a les finques per tal de millorar la seguretat viària. La inversió total per a l’execució de les obres ha estat de 2.573.034,80 euros.

També compresa entre els termes municipals de la Ràpita i Amposta, la Diputació avança en els tràmits del projecte de millora de la carretera de Poble Nou, amb l’aprovació de l’expedient de contractació per redactar el projecte constructiu i l’estudi d’impacte ambiental.

Comentarios
Multimedia Diari