Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Acord amb Villa Retiro per formar restauradors ebrencs

El Consell del Baix Ebre i l’Escola de Cuina de l’estrella Michelin han signat un conveni de col·laboració 

Andreu Caralt

Whatsapp
El representant de l‘Escola de Cuina Villa Retiro és el xef Fran López.  FOTO: joan revillas

El representant de l‘Escola de Cuina Villa Retiro és el xef Fran López. FOTO: joan revillas

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, en nom de la institució, i el xef Fran López, en representació de l’Escola de Cuina Villa Retiro, han signat un conveni de col·laboració i cooperació per formar en gastronomia a futurs professionals del sector. 

El conveni, que té una vigència d’un any, impulsa la formació de qualitat en el sector de la restauració al Baix Ebre i pretén multiplicar la qualificació de professionals experts en gastronomia al territori. Tant la institució comarcal com l’Escola de Cuina Villa Retiro col·laboraran mútuament en la cessió d’espais i maquinària i d’alumnes i professors. 

Les accions a desenvolupar es concretaran en cursos de formació professional, màsters d’especialització en cuina, cursos monogràfics o jornades, entre d’altres, amb l’objectiu de dinamitzar el sector gastronòmic de les Terres de l’Ebre

El Consell del Baix Ebre compta amb un espai de cuina al centre EbreTerra de Deltebre, des d’on du a terme activitats formatives i de promoció de la cuina i els productes de proximitat.

Nou web

D’altra banda, el Consell del Baix Ebre ha creat un web propi de Baix Ebre Avant (www.baixebreavant.cat) amb l’objectiu de donar més visibilitat a totes les accions adreçades a persones i empreses que es desenvolupen a través d’aquest projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También