Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Activen el protocol de grans catàstrofes i confirmen que el conductor no anava begut

Instrucció 3 d'Amposta s'ha fet càrrec de la investigació i s'ha activat el protocol judicial de grans catàstrofes

Redacció

Whatsapp
Els Mossos i els bombers treballen en el lloc del sinistre. JOAN REVILLAS

Els Mossos i els bombers treballen en el lloc del sinistre. JOAN REVILLAS

El Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta, en funcions de guàrdia, dirigeix la investigació sobre l'accident d'autobús ocorregut aquest matí a l'AP-7. La comissió judicial, amb la jutgessa al capdavant i a la qual acompanyen lletrada de l'administració de justícia (abans secretària judicial), fiscal i diversos forenses, s'està procedint a l'aixecament dels 14 cadàvers.

Donada l'envergadura del sinistre, s'ha activat el protocol judicial de grans catàstrofes, el que significa que el jutjat encarregat de la investigació té a la seva disposició tots els recursos que pogui necessitar amb independència del jutjat al qual estiguin adscrits així com la col•laboració dels partits judicials més pròxims si fos necessària.

La jutgessa, que va rebre avís del succés pocs minuts abans de les set del matí, està dirigint al lloc les tasques d'identificació dels morts.

Segons les dades provisionals de què disposa, són, a més, nou les persones ferides greus i 35 les ferides lleus, sense perjudici de l'evolució que presenten en les pròximes hores.

Els morts seran traslladats a Tortosa, on, d'altra banda, s'ha disposat l'atenció a familiars

El jutjat ha iniciat ja la comunicació oportuna amb les autoritats consulars, donat que les víctimes són de diferents nacionalitats.

El conductor de l’autobús ha donat negatiu al control de drogues i alcohol.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También