Activitats TIC un cop al mes a tota la Ribera d’Ebre

El Consell Comarcal impulsa jornades, els darrers divendres de cada mes, per fer arribar la tecnologia a tots els pobles del territori

29 marzo 2019 10:46 | Actualizado a 29 marzo 2019 10:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després de l’èxit aconseguit durant la Mobile Week Catalunya i amb l’objectiu de donar continuïtat a les activitats TIC a la comarca, s’ha organitzat el primer Mobile Day Ribera d’Ebre, iniciativa que es realitzarà cada darrer divendres de mes.

Després de ser la primera comarca rural que va acollir una edició de la Mobile Week Catalunya (amb 40 activitats per tota la comarca), avui mateix la Ribera d’Ebre celebrarà dos activitats, aquest mes a Darmós i a la Torre de l’Espanyol. 

Pel que fa a Darmós, es farà un taller titulat «Com traure més partit del meu mòbil, que es realitzarà aquesta tarda a les 18 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament. En aquesta activitat, a partir de l’experiència acumulada els darrers anys pels tècnincs i deinamitzadors del departament d’informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, es faran una sèrie de recomanacions, trucs i bones pràctiques per millorar l’ús que en fem del telèfon mòbil en l’àmbit professional i personal. 

D’altra banda, la sala polivalent del Centre Cívic de la Torre de l’Espanyol acollirà la conferència ‘Agricultura 4.0», avui a  les 19 hores. 
Durant la sessió, Fran Garcia, que ja va estar amb la Mobile a Benissanet, parlarà sobre com la digitilització de l’agricultura, posant especial focus en la implantació d’aquestes eines i treballant des de casos reals d’utilització de tecnologia per millorar els processos de maneig agrícola.

La Mobile Week va servir, fa un mes, per prendre el pols al sector tecnològic i els projectes digitals de les Terres de l’Ebre, amb la vista posada a crear sinèrgies al territori. 

Cal dir que per aquelles mateixes dates també el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va posar en marxa un nou espai públic que funciona com a laboratori d’innovació social, digital i col·laborativa al territori: CoEbreLab, al voltant de les TIC i l’emprenedoria.

Comentarios
Multimedia Diari