Roba en un supermercat de Tortosa i agredeix a una dependenta i a un mosso fora de servei

L’autor, que ja tenia antecedents per fets similars, ha ingressat a presó després de declarar davant del jutge el passat diumenge 26 de gener

28 enero 2020 17:01 | Actualizado a 30 enero 2020 13:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa van detenir el passat dissabte 25 de gener, un home de 49 anys, sense domicili conegut, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i atemptat a l’agent de l’autoritat.

Els fets van ocórrer sobre les 19 hores del mateix dia 25 quan un agent dels Mossos d’Esquadra, que es trobava fora de servei, va observar com un home sortia corrents de l’interior d’un supermercat, ubicat al carrer Barranc de la Llet de Tortosa (Baix Ebre), i darrera d’ell perseguint-lo anava una empleada de l’establiment la qual li requeria que s’aturés.

Un metres més endavant, la treballadora va poder atrapar l’home i aquest va respondre violentament llençant-la contra una tanca metàl·lica i, seguidament, va continuar la fugida en direcció al lloc on es trobava l’agent.

En veure aquests fets, el policia va interceptar l’agressor i es va identificar com a membre dels Mossos d’Esquadra mitjançant la seva credencial professional, al mateix temps que li requeria que s’aturés.

L’home va reaccionar violentament tirant-se a sobre de l’agent mentre li donava cops de puny i puntades de peu, tot i que finalment el policia va poder immobilitzar-lo al terra i demanar suport policial.

Un cop es van personar en el lloc els reforços policials la treballadora els va explicar que moments abans havia observat com l’home havia sostret de l’interior del supermercat diversos productes de menjar i cosmètica.

En l’escorcoll del presumpte autor dels fets els policies van localitzar a l’interior de la seva jaqueta els productes sostrets referits per la treballadora, per la qual cosa l’home va quedar arrestat.

El detingut, que ja tenia antecedents per fets similars, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Tortosa el passat 26 de gener i es va decretar el seu ingrés a presó.

Comentarios
Multimedia Diari