Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Adam Tomàs, reelegit candidat d’Esquerra a l’alcaldia d'Amposta

Ha rebut el suport unànim de l’Assemblea de militants i amics de la secció local d’ERC

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’Assemblea de militants i amics de la secció local d’Amposta d’Esquerra Republicana de Catalunya va escollir aquest  dilluns a la nit Adam Tomàs com a candidat a l’alcaldia per les pròximes eleccions municipals. Tomás, que va ser l’únic que va optar a encapçalar la candidatura, va rebre el suport unànime dels assistents. Amb aquesta elecció serà la tercera vegada consecutiva que optarà com a cap de llista dels republicans a l’alcaldia d’Amposta. 

 La presidenta de la secció local d’Esquerra, Lídia Pérez, a més de  destacar «l’excel·lent treball que està fent l’actual alcalde d’Amposta i el seu equip de govern», va  reivindicar la necessitat de donar continuïtat a la seva feina en els propers anys. Adam Tomàs, després d’agrair el suport i la confiança rebuda, es va mostrar «il·lusionat per poder seguir transformant la ciutat amb noves propostes, millorar el benestar dels ciutadans i consolidar el projecte republicà». Tomàs va recordar que, a poc més d’un any d’acabar la legislatura, «ja hem acomplert la gran majoria del programa electoral i dels compromisos adquirits pel govern municipal;i crec que no només l’assolirem,  sinó que deixarem molts projectes de futur engegats». 

Adam Tomàs Roiget, de 46 anys, és regidor a l’Ajuntament d’Amposta des de l’any 2003. Al 2011 va agafar el relleu de Marta Cid i va encapçalar el projecte municipal d’Esquerra. A les eleccions municipals del 2015  va aconseguir una sonada victòria a la capital del Montsià, amb una majoria absoluta (11 regidors) que deixava fora del govern municipal a Convergència i Unió, després de gairebé trenta anys.

Temas

Comentarios

Lea También