Adeqüen els camins del barranc de Sant Llàtzer i de les Revoltes a Tortosa

Suposa una inversió de 126.965 euros. També s’actuarà al camí de Nivera, al camí de Mianes a Vinallop i al camí del Rierol de Caputxins

18 febrero 2021 09:50 | Actualizado a 18 febrero 2021 09:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest mes de febrer han començat els treballs sobre el terreny per arranjar el camí de les Revoltes i el camí del barranc de Sant Llàtzer, a Tortosa.

Es tracta de dos punts que van patir les conseqüències de les fortes pluges que van caure l’octubre del 2018, i que s’executen una vegada s’ha pogut disposar dels recursos econòmics procedents de la Generalitat i de l’Estat.

En concret, aquesta actuació suposa una inversió de 126.965,46 euros, de la qual l’Ajuntament de Tortosa n’assumeix la meitat del cost.

Els treballs consisteixen en el formigonatge dels trams amb més pendent i estrets situats al camí de les Revoltes per evitar que s’hi produïsquen despreniments.

D’altra banda, també s’està adequant la base del camí del barranc de Sant Llàtzer per poder fer l’asfaltatge en tot el tram entre el carrer de Barcelona i el camí de Sant Jordi i també en el tram des del carrer de Barcelona fins a la canalització del barranc al pas per l’avinguda del Canigó, segons ha informat l’Ajuntament de Tortosa.

La intervenció forma part dels diversos projectes que l’Ajuntament de Tortosa executarà al llarg del 2021 per solucionar les afectacions que aquell temporal de pluges va causar en diferents camins municipals.

Després d’aquests camins, també estan previstes les actuacions al camí de Nivera, al camí de Mianes a Vinallop i al camí del Rierol de Caputxins.

Comentarios
Multimedia Diari