Adif neteja els terrenys de la Renfe a petició dels veïns i de l’Ajuntament de Tortosa

31 octubre 2020 11:40 | Actualizado a 31 octubre 2020 12:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Adif ha procedit aquesta setmana a netejar els antics terrenys de la Renfe a Tortosa, un espai ferroviari entre els barris del Temple i del Centre en desús des de 1996, quan van deixar de transitar els trens de gran recorregut per la ciutat. Ho ha fet a petició de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric i de l’Ajuntament de Tortosa, ja que hi havia moltíssima brossa acumulada i altes males herbes. El passeig que el travessa, a més, és un espai molt transitat pels veïns.

La darrera vegada que es va netejar va ser fa tres anys, també a petició de la mateixa associació de veïns, ja que una serp en va sorgir cap al carrer Cervantes.

«Reclamem que no ho haguem de demanar, sinó que períodicament es netege», sosté el president de l’associació, Josep Baubí. «No estem parlant de les afores de la ciutat, sinó de ple centre».

Aprofitant la neteja, el president també demana que «d’una vegada per totes» les administracions competents es posen d’acord per desencallar la situació dels terrenys i dels antics magatzems, on l’actual govern de Junts i el PSC preveu enderrocar per fer-hi un aparcament en superfície de caràcter provisional. «Unir els dos barris és un dels projectes més importants per a la ciutat», diu.

Comentarios
Multimedia Diari