Adif renova els sistemes de gestió de trànsit entre Tortosa i l'Aldea

Adif ha informat que amb aquesta renovació es vol "dotar aquesta línia de nous sistemes més moderns per a la gestió de la circulació, així com de sistemes de senyalització i comunicacions de més fiabilitat"

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un convoi, al seu pas per L'Aldea. Foto: Joan Revillas/DT

Imatge d'arxiu d'un convoi, al seu pas per L'Aldea. Foto: Joan Revillas/DT

Adif ha engegat nous sistemes de gestió del trànsit en el ramal d'ample convencional al tram entre l'Aldea-Amposta i Tortosa (Baix Ebre), la qual cosa ha suposat una inversió superior als 3,5 milions d'euros.

En un comunicat, Adif ha informat que amb aquesta renovació es vol "dotar aquesta línia de nous sistemes més moderns per a la gestió de la circulació, així com de sistemes de senyalització i comunicacions de més fiabilitat".

"D'aquesta manera, s'incrementaran els paràmetres de disponibilitat, funcionalitat, eficiència i eficàcia de l'explotació ferroviària", indica Adif en la seva nota de premsa.
Per aquesta línia circulen els serveis de la línia R16 de Rodalies de Catalunya i els serveis públics de mitja distància que uneixen València amb Tortosa i Barcelona.

En concret, s'ha efectuat una renovació integral dels sistemes a les estacions de Tortosa i Camp-redó.

Adif informa que una vegada finalitzats aquests treballs iniciarà "altres obres de millora de la infraestructura al tram Tortosa-l'Aldea per un import de gairebé 1,3 milions d'euros".

Temas

Comentarios

Lea También