Adjudicades les obres de reobertura del poliesportiu de Deltebre

El tràmit s’ha endarrerit, ja que la primera empresa adjudicatària no comptava amb la solvència necessària per realitzar la tasca

18 mayo 2018 10:28 | Actualizado a 18 mayo 2018 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre ha aprovat aquesta setmana, en la Junta de Govern Local, l’adjudicació de les obres d’obertura del Complex Esportiu. Això significa que les obres està previst que comencin en les pròximes setmanes i, per tant, els ciutadans ja tenen més prop la reobertura d’aquest equipament, una de les accions més demandades per la seva part. 

L’adjudicació s’ha endarrerit atès que la primera empresa adjudicatària no comptava amb la solvència necessària per a la realització de l’obra, segons marca la Llei de Contractació. Per aquest motiu, automàticament, i transcorreguts els dies establerts per la normativa, l’adjudicació de l’obra ha recaigut en la següent empresa classificada, ACSA Obras e Infraestructuras.

Aquest retard amb l’adjudicació causa un endarreriment, també, amb la previsió d’obertura del Complex Esportiu. Tot i això, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, assegura que l’adjudicació es rep com una gran notícia, ja que ha estat en tot moment un dels seus principals objectius. 

Reobertura de la piscina exterior
Està previst que el període d’execució de les obres sigui de 8 mesos, incloent-hi les diferents fases del projecte. Entre aquestes, també es contempla la reobertura de la piscina exterior, la qual fa 16 anys que està tancada. 

El cost de l’adjudicació de les obres ascendeix a 671.687 euros. Una quantitat econòmica que estarà sufragada per part de la Diputació de Tarragona i pel propi l’Ajuntament de Deltebre, tot i que també s’ha sol·licitat una subvenció al Consell Català de l’Esport que resta pendent de resolució.

Des del consistori han apuntat en tot moment que aquesta serà una actuació de mínims, que permetrà reobrir el complex esportiu municipal sense la projecció de grans canvis, ja que el projecte de renovació total de les instal·lacions tenia un cost d’1.506.534 euros. 

Comentarios
Multimedia Diari