Más de Ebre

Adjudiquen les obres de l’auditori d'Alcanar per 2,3 milions

Les obres començaran els pròxims dies i han de permetre fer els fonaments, l’estructura i el tancament de l’edifici enguany

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’Ajuntament d’Alcanar ha adjudicat les obres de construcció. FOTO: DT

L’Ajuntament d’Alcanar ha adjudicat les obres de construcció. FOTO: DT

L’Ajuntament d’Alcanar ha adjudicat les obres de construcció del teatre auditori José Antonio Valls a la Unió Temporal d’Empreses Construïm Auditori Alcanar per un import total de 2,3 milions d’euros. Aquesta ha estat l’empresa que ha presentat la millor oferta d’acord amb el plec de condicions administratives de contractació de l’obra. 

A més, l’empresa s’ha compromès a executar totes les millores que figuraven al plec sense cap cost addicional per a l’Ajuntament. Entre aquestes millores s’inclou el subministrament de les butaques de l’auditori, el vestíbul, el mobiliari de l’escenari i de l’edifici annex.

Pel que fa l’inici de les obres serà durant els pròxims dies i la previsió de l’Ajuntament és que enguany s’execute la fonamentació, l’estructura i tancament de l’edifici. De fet, el consistori ha separat el cost del projecte en diverses anualitats per a poder equilibrar el finançament, que a més de fons municipals es finançarà a través de subvencions de PAM (amb un import ja aprovat de més de 400.000 euros). 

Al pressupost municipal d’enguany s’ha previst una partida de 800.000 euros. El nou edifici serà més gran que l’històric, que es va acabar d’enderrocar el passat gener, ja que s’inclourà un terreny annex.

Així, la superfície total serà de 838,52 metres quadrats. L’escenari tindrà unes dimensions de 16 per 8 metres, mentre que la sala tindrà capacitat per un total de 402 butaques. L’accés principal a l’auditori serà a través de l’avinguda de Catalunya.
 

Temas

Comentarios

Lea También