Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Agricultura limita els ajuts als afectats per la pedregada d'Horta de Sant Joan

Els pagesos afectats, que segons el Departament sumen 520 hectàrees de danys, recorden que no resulta rendible assegurar els conreus

ACN

Whatsapp

La tramitació davant l'Estat de la reducció dels mòduls de l'IRPF o la possibilitat d'acollir-se a crèdits tous. Aquesta ha estat la proposta que el Departament d'Agricultura ha presentat als pagesos afectats per la pedregada del passat dilluns a Horta de Sant Joan i municipis veïns de la Terra Alta.

La Generalitat insisteix que els conreus que no estan assegurats, com majoritàriament ocorre en aquest cas, no poden ser objecte de subvencions. Els afectats, però, recorden que no és rendible assegurar i han reclamat altres opcions per fer front a les pèrdues ocasionades, especialment, en les vinyes joves reconvertides i les oliveres. Unió de Pagesos ha reivindicat l'assegurança de renda agrària.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También