Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Tortosa

Aigües de Tortosa inicia la rehabilitació de l’estació del parc Teodor González

Durant la Fira de l’Oli de Jesús es faran tastos d’aigua per posar en valor les millores a l’abastament

M. P.

Whatsapp
Aigües de Tortosa inicia la rehabilitació de l’estació del parc Teodor González

Aigües de Tortosa inicia la rehabilitació de l’estació del parc Teodor González

Aigües de Tortosa ha iniciat aquesta setmana els treballs per a la renovació integral de l’estació de bombament d’aigua potable situada al parc Teodor Gonzalez. Les obres comporten una inversió de 153.138 euros, a càrrec de les inversions anuals d’Aigües de Tortosa, i tenen una durada prevista de tres mesos.

«D’aquesta forma millorarem el subministrament i l’eficiència energètica», ha declarat l’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé. A més a més, s’hi instal·la equipament electrònic d’última generació, que permetrà controlar la instal·lació a distància.

Les obres no influiran en el subministrament. Això és possible després que durant els últims anys la xarxa d’abastament haja incorporat nous pous a punts com el Rastre o Jesús.

D’altra banda, l’alcaldessa de Tortosa ha anunciat que Aigües de Tortosa serà present durant aquest cap de setmana a la Fira de l’Oli i de la Garrofa de Jesús. Entre les activitats que hi durà a terme destaca la presentació d’un prototip de font pública que ha dissenyat Aigües de Tortosa. Està equipat amb una placa solar, fet que permetrà tindre l’aigua fresca i filtrada. L’objectiu és anar-les implantant al municipi durant els pròxims mesos.

Aigües de Tortosa també ha produït uns gots 100% reciclables i biodegradables, fets amb farina de panís. Aquests gots serviran perquè els visitants puguen dur a terme tastos d’aigua. L’objectiu, en aquest cas, és posar en valor les millores que s’han introduït en els últims mesos a la xarxa d’abastament de Jesús, mitjançant l’ús de diòxid de clor al dipòsit situat a la partida de Sant Bernabé. Roigé ha assenyalat que, després d’aquesta millora, s’ha detectat un major consum d’aigua de l’aixeta a Jesús i ha remarcat que aquesta aigua és de molta qualitat i a més a més no té cap gust.

Temas

Comentarios

Lea También