Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Així és el nou cartipàs de l'Ajuntament de Tortosa

Els set membres del govern es reparteixen les regidories i es manté la figura de regidor de barri

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge de la presentació del nou equip de govern de Tortosa. FOTO: M.P.

Imatge de la presentació del nou equip de govern de Tortosa. FOTO: M.P.

Aquest dimarts a primera hora del matí ha tingut lloc el ple del cartipàs a l'Ajuntament de Tortosa. El govern municipal de Tortosa manté l'estructura en cinc grans àrees: Serveis al Territori, Serveis a les Persones, Promoció de la Ciutat, Serveis Centrals i Espai Públic.

Els set membres del govern de Junts per Tortosa, que governen en minoria, es reparteixen les regidories i es manté la figura de regidor de barri.

El Cartipàs de l'Ajuntament de Tortosa. 

  1. Meritxell Roigé és l'alcaldessa i manté les regidories d'Urbanisme i d'Obres Públiques
  2. Fernando Saporta és el primer tinent d'alcalde i assumeix les regidories d'Hisenda, Governació i SAC, Personal i Seguretat. A més, és el regidor de Sant Josep de la Muntanya i de la Simpàtica.
  3. Mònica Ripoll és la segona tinent d'alcalde i gestiona les regidories d'Acció Social, Salut, Diversitat Cultural, Igualtat i Drets Civils. També és regidora del barri de Santa Clara.
  4. Domingo Tomàs serà 3r tinent d'alcalde i regidories de Serveis i Logística, Festes i Festa del Renaixement i Joventut. És el regidor de barri de Remolins i del Centre i Nucli Antic.
  5. Cinta Espuny és la quarta tinent d'alcalde i s'encarrega de les regidories d'Esports, Ensenyament i Universitats. A més, és regidora del Temple i del Grup El Temple.
  6. Sisco Pepió és el cinquè tinent d'alcalde i assumeix Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Noves Tecnologies, Agermanaments i Turisme. És el regidor del barri de Sant Llàtzer.
  7. Ximo Martorell és el sisè tinent d'alcalde i s'encarrega de les regidories de Cultura, Medi Ambient i Sector Primari. També és regidor del barri de Ferreries i del Rastre.

Temas

Comentarios

Lea También