Així és el nou cartipàs de l'Ajuntament de Tortosa

Els set membres del govern es reparteixen les regidories i es manté la figura de regidor de barri

18 junio 2019 11:04 | Actualizado a 18 junio 2019 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest dimarts a primera hora del matí ha tingut lloc el ple del cartipàs a l'Ajuntament de Tortosa. El govern municipal de Tortosa manté l'estructura en cinc grans àrees: Serveis al Territori, Serveis a les Persones, Promoció de la Ciutat, Serveis Centrals i Espai Públic.

Els set membres del govern de Junts per Tortosa, que governen en minoria, es reparteixen les regidories i es manté la figura de regidor de barri.

El Cartipàs de l'Ajuntament de Tortosa. 

  1. Meritxell Roigé és l'alcaldessa i manté les regidories d'Urbanisme i d'Obres Públiques
  2. Fernando Saporta és el primer tinent d'alcalde i assumeix les regidories d'Hisenda, Governació i SAC, Personal i Seguretat. A més, és el regidor de Sant Josep de la Muntanya i de la Simpàtica.
  3. Mònica Ripoll és la segona tinent d'alcalde i gestiona les regidories d'Acció Social, Salut, Diversitat Cultural, Igualtat i Drets Civils. També és regidora del barri de Santa Clara.
  4. Domingo Tomàs serà 3r tinent d'alcalde i regidories de Serveis i Logística, Festes i Festa del Renaixement i Joventut. És el regidor de barri de Remolins i del Centre i Nucli Antic.
  5. Cinta Espuny és la quarta tinent d'alcalde i s'encarrega de les regidories d'Esports, Ensenyament i Universitats. A més, és regidora del Temple i del Grup El Temple.
  6. Sisco Pepió és el cinquè tinent d'alcalde i assumeix Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Noves Tecnologies, Agermanaments i Turisme. És el regidor del barri de Sant Llàtzer.
  7. Ximo Martorell és el sisè tinent d'alcalde i s'encarrega de les regidories de Cultura, Medi Ambient i Sector Primari. També és regidor del barri de Ferreries i del Rastre.

Comentarios
Multimedia Diari