Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ajut a les dones que volen crear un negoci alimentari a l'Ebre

L’Associació de Dones Empresàries de les Terres de l’Ebre, Adede,  participa en un projecte de la Fundació Coca-Cola per fomentar l’emprenedoria femenina

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (Adede) participa en un projecte per impulsar que les dones del territori creïn els seus propis negocis. ‘Gira Mujeres’ és una iniciativa de la Fundació Coca-Cola que té com a objectiu millorar la capacitació per a l’ocupació i fomentar l’emprenedoria de les dones que vulguin desenvolupar una idea de negoci, vinculada al sector de l’alimentació i les begudes. A les Terres de l’Ebre es concretarà en la realització d’uns tallers formatius gratuïts a les quatre comarques i compta amb el suport de l’Associació Fòrum Dona Activa i els consells comarcals del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta.  

En aquests tallers un equip de professionals formarà i guiarà les dones ebrenques participants per donar suport al seu desenvolupament personal i professional. Un cop fets aquests tallers de formació per a dones, en una segona etapa les participants rebran una formació online perquè cadascuna pugui desenvolupar la seva idea de negoci. 

Entre tots els projectes elaborats a l’Estat se n’elegiran deu que rebran serveis d’incubació i mentoria. Finalment, els tres projectes més innovadors rebran un capital de suport de 3.000 euros cadascun.

Per a la presidenta del Consell  del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, aquesta iniciativa és «un estímul molt important per a totes aquelles dones que volen desenvolupar al territori un negoci propi».

Temas

Comentarios

Lea También