Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Ebre

Alcanar accelera el pagament de prop de mig milió d'euros a proveïdors i subvencions

El consistori canareu anuncia noves mesures per palliar els efectes de l’aturada de l’activitat econòmica arran de la Covid-19

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

L’Ajuntament d’Alcanar ha acordat un segon paquet de mesures que, conjuntament amb les anunciades fa un parell de setmanes, tenen per objectiu ajudar el teixit productiu del municipi i pal·liar els efectes de l’aturada de l’activitat econòmica arran de la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19.

En aquest sentit, des de l’equip de govern s’aposta per la creació d’una línia d’ajuts per compensar les despeses ocasionades per l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i d’escombraries mentre dure l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol, que obliga l’aturada de l’activitat  a comerços i empreses que desenvolupen serveis no essencials.  En les  setmanes vinents es donaran més detalls sobre les bases i els procediments establerts per poder acollir-se a aquests ajuts.

Agilització en la tramitació de factures i escurçament del període de pagament

Malgrat que l’Ajuntament roman tancat al públic, des del consistori es va manifestar la voluntat de mantenir l’activitat per tal de garantir els pagaments a empreses i autònoms, i per això s’han intensificat els esforços per agilitzar la tramitació de factures  i escurçar els terminis de pagament. En les darreres dues setmanes, s’ha realitzat pagaments a proveïdors per més de 430.000 € i més de 60.000 € a famílies, en concepte de subvencions diverses

Reducció del 50% en el cànon de l’aigua

El Govern de la Generalitat va comunicar a l’Ajuntament que ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig. Aquesta mesura també s’ha fet efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

Temas

Comentarios

Lea También