Alcanar i CEMEX desinfecten el port de les Cases

Les tasques de neteja s’han portat a terme amb un producte ecològic per lluitar contra la Covid-19

24 mayo 2020 15:03 | Actualizado a 24 mayo 2020 15:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament d’Alcanar i CEMEX s’han unit per iniciar les tasques de neteja i desinfecció necessàries al port pesquer de les Cases d’Alcanar. 

Per això, CEMEX va portar ahir de matianda un camió formigonera amb més de 4.000 litres d’aigua, amb una solució sabonosa fins a les instal·lacions del port de les Cases, per a col·laborar amb la corporació municipal en les tasques de neteja i desinfecció de les embarcacions de la confraria de pescadors, així com d’algunes instal·lacions portuàries.

Segons ha declarat Tomás Sánchez García, director de la fàbrica de CEMEX de la localitat, «som un veí més i en aquesta situació de crisi no podem quedar-nos amb els braços plegats. Ens hem posat a la disposició de l’Ajuntament amb els recursos que tenim: els nostres camions-formigonera, com una solució sabonosa per a contribuir a les tasques de neteja de les zones o béns designats per l’Ajuntament. El consistori ens ha demanat que ajudem a la confraria de pescadors amb la neteja dels seus vaixells i aquí hem estat». 

Per la seva part, l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha afirmat que «des del principi de l’estat d’alarma, CEMEX ens ha transmès la voluntat d’ajudar. En aquests moments complicats per al nostre poble és important comptar amb el suport de la fàbrica. Gràcies a la seva generositat podem garantir la desinfecció d’una estructura clau per al progrés econòmic del municipi. La unió fa la força; és una premissa que hem tingut sempre present en la nostra relació amb la fàbrica CEMEX. Avui, la tornem a posar en pràctica».

En aquest sentit, el president de la Confraria de Pescadors, Francesc Carrillo, ha agraït la col·laboració de CEMEX i l’Ajuntament per a la neteja i desinfecció de les embarcacions. 

Per a Carrillo, «l’acció de desinfecció i neteja de les embarcacions, la llotja i recinte portuari portat a terme per l’Ajuntament d’Alcanar amb la col·laboració de CEMEX és una mostra més del compromís per part d’aquest municipi en donar a conéixer la qualitat del producte pesquer i el compromís d’assegurar totes les mesures sanitàries per tal de garantir una qualitat i una garantia sanitària del peix i el marisc de les Cases».
 

Comentarios
Multimedia Diari