Alcanar llueix art i flors als balcons

S’hi poden veure 40 noves teles creades per artistes de diferents països, però tots amb vincles amb el municipi del Montsià

07 mayo 2018 09:26 | Actualizado a 07 mayo 2018 09:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Amb el mes de maig arriba una nova edició de la Mostra Art i Flors als Balcons d’Alcanar. Un any més en què la creativitat i el compromís dels artistes queden palesos amb la quantitat i qualitat de les obres presentades. Una mostra que, en aquesta ocasió, lluirà doblement, ja que els espectadors contemplaran les 40 noves teles repartides pels balcons de la població, però també moltes de les teles d’edicions anteriors. A més a més, la resta  de balcons del circuit es decoraran amb flors, fet  que farà el recorregut més bell i el resultat final més valuós. 

Núria Prades, comissària d’Art i Flors als Balcons, explica que, novament, la Mostra compta amb una «dissenyadora invitada de luxe, la canareva Adela Beltran Sancho». Beltran és una dissenyadora gràfica i d’interiors d’ampli currículum, que també «ha participat en les dues edicions anteriors i que va rebre les primeres classes d’art de la mà de Narcís Galià a l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar», detalla. Moltes persones del municipi i també nombrosos visitants tornaran a dirigir la seua mirada curiosa cap al cel per admirar unes obres, elaborades amb generositat i il·lusió, que ens apropen als universos íntims dels autors. Un any més, la procedència dels artistes és molt variada –Catalunya, Alemanya o els Estats Units–, fet que dóna un tret singular a cada tela, però tots tenen una vinculació amb Alcanar.

A més, la Regidoria de Cultura i l’organització de la Mostra han publicat el catàleg corresponent a la 3a edició d’Art I Flors als Balcons, que es podrà adquirir per un preu públic de 4 euros a diferents establiments del municipi.Segons Alfons Montserrat, alcalde d’Alcanar, «els èxits assolits per la Mostra són una bona base per a emprendre nous reptes i propostes culturals». Està previst que, en la pròxima edició, «l’exposició passe a ser biennal i que s’òbriga a la participació d’artistes d’altres poblacions». 

Comentarios
Multimedia Diari