Alcanar posa en marxa l'Espai Dona

A l'Hotel d'Entitats

03 abril 2021 08:33 | Actualizado a 03 abril 2021 08:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Ajuntament d'Alcanar posa en marxa l’Espai Dona, un servei d’informació, assessorament, atenció, participació i sensibilització que pretén potenciar la presència de les dones en tots els àmbits de la vida social i fomentar la igualtat entre dones i homes. Està ubicat a l’Hotel d’Entitats, coordinat per la tècnica en polítiques d’igualtat de l’Ajuntament d’Alcanar, Maria Fibla. 
La regidoria de l’àrea, Maribel Ramon, comenta que «és un projecte que treballem des de fa temps i que suposarà un canvi molt important per a les dones de la població, les quals s’hi podran dirigir per a consultar qualsevol tema».
L’Espai Dona és fruit d’una enquesta impulsada per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat que va fer possible la detecció de mancances en l’àmbit d’atenció a les dones, les quals s’han volgut abordar de manera immediata. Segons l’estudi, un 76,1% de les persones enquestades no coneixen els recursos destinats a les dones que hi ha al municipi, mentre que el 83,9% considera necessària la creació d’un espai municipal per a dones.
El servei entrarà en funcionament el pròxim dimarts, 6 d’abril, amb cita prèvia, la qual es podrà demanar a igualtat@alcanar.cat o al telèfon 627338980.

Comentarios
Multimedia Diari