Alerta per un brot de Covid entre joves a Tortosa

Hi ha 23 positius, però els contactes estrets s'eleven a 200

21 junio 2021 15:02 | Actualizado a 21 junio 2021 15:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El servei d’Epidemiologia del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre està alerta per un brot que té incidència en la població jove, principalment de Tortosa. Actualment el brot afecta 23 joves d’entre 17 i 22 anys, i s’estima que els contactes estrets s’eleven fins a gairebé 200 persones.

De moment l’estratègia per part d’Epidemiologia és identificar, confinar i fer seguiment de tots els contactes estrets per tallar la transmissió i aconseguir el control del brot, malgrat que la gran mobilitat dels casos i la seva presència en indrets múltiples dificulta identificar llocs concrets on realitzar un cribratge en cas que es consideri necessari.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha demanat “màxima precaució a la població, sobretot entre els joves, i que tota persona que pugui tenir simptomatologia compatible es posi en contacte amb el Sistema de Salut”. Lleixà ha afegit que “tot i que seguim avançant amb la immunització de la població, cal ser prudents i seguir totes les recomanacions i mesures de protecció (higiene de mans, mascareta, distància i evitar aglomeracions), sobretot entre aquells col·lectius que encara no han estat vacunats”.

Comentarios
Multimedia Diari