Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alfara de Carles inaugura un centre dedicat a l'aqüicultura

A l'antiga piscifactoria de truites

ACN

Whatsapp
Jordi Ciuraneta, conseller d'Agricultura, tocant l'aigua de les antigues piscifactories a les instal·lacions d'AiguaNatura d'Alfara de Carles. Foto: ACN

Jordi Ciuraneta, conseller d'Agricultura, tocant l'aigua de les antigues piscifactories a les instal·lacions d'AiguaNatura d'Alfara de Carles. Foto: ACN

El conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta, ha inaugurat aquest dissabte les noves instal·lacions d'AiguaNatura dels Ports, a Alfara de Carles, al Baix Ebre. Es tracta d'un projecte que ha reconvertit una antiga piscifactoria de producció de truita, situada al Parc Natural dels Ports, en un espai de lleure, educació ambiental i recerca dins del món de l'aqüicultura i l'aigua. L'objectiu és oferir un espai d'esbarjo, un centre educatiu sobre la sostenibilitat i un punt de recerca i investigació sobre la repoblació dels rius amb truita autòctona. Ciuraneta ha remarcat que els municipis potenciïn els seus actius per generar oportunitats de negoci que reequilibren el territori.

Ciuraneta ha apuntat que AiguaNatura dels Ports és el model d'emprenedoria que el des del departament que encapçala es vol impulsar. "Els catalans som gent amb un gran sentit comú i pragmàtics, que no apostem per projectes si sabem que no ens duran a un lloc millor", ha assegurat. "Ara toca creure en nosaltres mateixos i caminar per tenir un futur on tinguem la capacitat d'apostar i invertir, sense limitacions, pels nostres actius i les nostres fortaleses", ha afegit el conseller. També ha destacat la importància que el país tingui un territori equilibrat, amb igualtat d'oportunitats i qualitat de vida.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También