Ambient nadalenc aquest cap de setmana a Tivissa

La Fira de Nadal omple els carrers de la localitat de tallers, demostracions, activitats culturals i d’oci per a totes les edats

04 diciembre 2021 15:45 | Actualizado a 04 diciembre 2021 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi de Tivissa s’ha omplert aquest cap de setmana d’esperit nadalenc. Fins demà diumenge s'està duent a terme una nova edició de la fira de Nadal que ha comptat amb activitats culturals, artístics i recreatives.

Nombroses persones s'han apropat aquest dissabte per visitar la Fira situada a la part antiga de la població, una zona amb carrerons de pedra que creen un entorn amb encant i ideal per a l’esdeveniment. Allà, els visitants van poder fer les seves compres nadalenques i triar entre productes de proximitat, artesans i d’entitats locals. A més de poder participar en activitats diverses com ‘showcookings’ per a aficionats a la cuina, demostracions de bunyols, tallers de decoració nadalenca o de pauma, tant per a infants com per a adults, mostres de balls populars i disco mòbil entre altres.

Entre els actes previstos demà diumenge al matí hi haurà una activitat infantil sobre un misteri nadalenc, la Cercafira pels carrers de la vila, una ballada de jotes i el tronc de Nadal, que romandrà a la plaça del Mercat fins a les 13.30 h. Aquest es podrà visitar de nou a partir de les 16:45 h. A la tarda, després d’una paella popular d’arròs negre hi haurà un contacontes infantil. Tot seguit, es farà un showcooking amb idees per preparar els àpats d’aquestes dates festives i altres activitats infantils com la visita de l’Emissari Reial, un espectacle d’animació infantil i una xocolatada popular. A més, cada vint minuts hi haurà representacions de fragments dels pastorets, un sorteig amb premis bescanviables a les parades de la fira i a la nit la festa acabarà amb un concert de música llatina i la disco mòbil.

Exposicions artístiques
Paral·lelament a la Fira de Nadal, a Tivissa aquests dies es poden veure exposicions tant nadalenques com artístiques i artesanes. D’una banda, a ca l’Hostal hi ha una exposició de diorames realitzats per Núria Pujol de Mont-roig del Camp i la Congregació Mariana - Secció Pessebrista de Reus a ca l’Hostal i una de Bonsais a càrrec de l’Associació Cultural Bonsai de Reus al Casal Cultural. D’altra banda, les exposicions d’artistes de proximitat seran una de figures de fusta de Roberto Launes a Ca Valentí, una de pintura de Josep Maria Cedó a ca Ximet i una mostra dels cinquanta anys de trajectòria de Rafel Bordera Gilabert, ferrer -serraller i mestre artesà de la forja. Aquesta última exposició es podrà visitar al carrer Sant Blai. 14.

Comentarios
Multimedia Diari