Ampliació dels carrers de la zona de vianants a l’entorn de la plaça de l’Ajuntament de Tortosa

M. P.

Whatsapp
El carrer Enric Bayerri de Tortosa. FOTO: AJUNTAMENT DE TORTOSA

El carrer Enric Bayerri de Tortosa. FOTO: AJUNTAMENT DE TORTOSA

L’Ajuntament de Tortosa ha ampliat la zona de prioritat per als vianants a l’entorn de l’edifici consistorial. Des d’aquest cap de setmana, el carrer d’Enric Bayerri, així com el tram del carrer Pescadors que connecta la plaça de l’ajuntament amb la plaça Cabrera i el carrer de Sabina, han quedat tancats al trànsit rodat de manera permanent.

Aquests canvis també comporten la reordenació del trànsit, amb el canvi de sentit de circulació de vehicles des de la plaça Emili Sanz en la confluència amb la plaça de Cabrera. Es permet, així, que els vehicles puguen accedir cap al carrer Sabina i l’avinguda de la Generalitat.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha destacat que aquests canvis permeten destinar més carrers a l’ús prioritari de vianants i, a la vegada, facilitaran l’accés de les persones que han d’accedir a l’oficina de Correus, que aquests dies han de fer coa al carrer per les mesures de prevenció de la Covid-19. Roigé ha remarcat, a més, que hi ha prevista una actuació a tot l’entorn de la plaça de l’ajuntament: el projecte suposarà la reurbanització de la mateixa plaça, així com dels carrers doctor Vilà, la travessia de Santa Teresa, el carrer de Lluís Millet, i els dos carrers ja esmentats.

Comentarios

Lea También