Amposta acull aquest dissabte el Festival Solidari pels Refugiats

Hi actuaran grups com El Mafio o Artur Gaya, entre altres

19 mayo 2017 15:36 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper dissabte el Pavelló Firal d’Amposta acollirà el Festival Solidari pels Refugiats. Es tracta d’un acte solidari a favor de l’ONG ampostina Provocant la Pau, que treballa in-situ amb els refugiats a Grècia, i organitzat per les diferents AMPES del municipi, l’Ajuntament d’Amposta i amb la col·laboració de diferents entitats del poble com Engalanats, Surt al Castell, Del Terreno, Futbol Sala o Sport Salut. Els fons recaptats per aquest festival aniran destinats a la reconstrucció d’un hospital a la zona.

El festival arrencarà a les 17 hores, amb activitats infantils, inflables, pallassos, Muniatto Xou, Tallers de l’Associació Engalanats i un Taller de tattos. A partir de les 20 hores s’iniciaran les actuacions en directe, amb la colla castellera dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, el grup de batucada Batukem, la colla de diables Lo Minotaure, el Combo Jazz de la Lira, la Performance Grup juvenil, Peppa’s Duet, una xerrada de Provocant La Pau, Arturo Gaya, Quique Pellicer i Paco Prieto, Dalton’s Band, Noel Luna, En & Ton, El Mafio, Els Sirgadors, Provoking Peace Band, Drazer i diversos dj’s.

També hi haurà servei de barra i de menjar amb les Food-Truck, Sea Land i Dalton’s BBQ Catering. També es podrà adquirir una samarreta solidària amb el lema «Natros vos fem rogle» realitzada per Del Terreno. El preu de l’entrada donatiu serà de 5 euros i ja es pot comprar al Punt de venda d’espectacles de l’Ajuntament Amposta, La Trato i Espai Cultural Guaix - Llibreria cafeteria.

Comentarios
Multimedia Diari