Amposta celebra el Dia de la Policia Local i Protecció Civil, amb el reconeixement a una desena d'agents

A l'acte hi han participat un centenar de persones i s'han lliurat les carteres als tres nous agents de Protecció Civil i dos galons també a agents d'aquest mateix cos

19 septiembre 2019 11:38 | Actualizado a 20 septiembre 2019 16:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’auditori municipal d’Amposta ha acollit aquest dijous al migdia el Dia de la Policia Local i Protecció Civil, on s'ha fet entrega de felicitacions i reconeixements a membres de la societat civil.

A l'acte hi han participat un centenar de persones i s'han lliurat les carteres als tres nous agents de Protecció Civil i dos galons també a agents d'aquest mateix cos.  Aquest esdeveniment busca reconoixer la feina que ambdós cossos realitzen durant l'any i que, al mateix temps, serveix per felicitar aquells agents que han dut a terme actuacions destacables com a agents de policia

"Volem ser una policia local transparent i propera, tant de cara al ciutadà com de portes cap endins. I gràcies a tots els agents avui som allò que volem ser, una policia de referència al territori que lluita per acabar amb la delinqüència i el tràfic d'estupefaents de la ciutat i estar sempre al costat del ciutadà", ha declarat Miquel Subirats, regidor de Governació i Serveis al territori de l'Ajuntament d'Amposta.

"En aquest any hem intensificat tots els operatius, també els que fem en col·laboració amb Mossos d'Esquadra. També hem estat molt actius pel que fa a la prevenció de begudes alcohòliques a la via pública i treballant per acabar amb la delinqüència i el tràfic de drogues", ha destacat per la seua banda, Josep Massana, Inspector en Cap de la Policia Local d'Amposta.

Comentarios
Multimedia Diari