Amposta celebra el primer cap de setmana d’actes de festa major

La Unió Filharmònica va protagonitzar ahir a la tarda una multitudinària cercavila amb motiu del seu centenari 

14 agosto 2017 09:14 | Actualizado a 14 agosto 2017 09:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La centenària entitat de la Unió Filharmònica d’Amposta fou la gran protagonista dels actes celebrats ahir a la capital del Montsià en el marc de la festa major de la ciutat. 

Amb motiu dels cent anys de l’entitat musical, va organitzar una multitudinària  cercavila musical amb tots els músics  que han format part de la banda al llarg dels anys i les pubilles que l’han representat.

La comitiva es va concentrar al Parc dels Xiribecs i a continuació van iniciar la desfilada per l’avinguda de la Ràpita. La Filha tornarà a ser protagonista de la festa major el proper dimecres a la nit, a la plaça de l’Ajuntament, en el 54è Concert de les Bandes de Música a càrrec de la Filha i La Lira Ampostina, sota la direcció dels músics Carles Royo i d’Octavi Ruiz respectivament. 

Ahir, diumenge, la jornada va començar amb el concurs de pesca fluvial i la trobada de vehicles clàssics, mentre molts encara recordaven l’emotiu acte de presentació de pubilles i pregó de festa major a càrrec de Margarita Also Salvadó, presidenta del Club Esportiu l’Àngel-APASA.

Avui dilluns es reprèn el programa festiu amb nombrosos actes lúdics i esportius, entre ells un concert a la plaça de l’Ajuntament amb el grup Los Sirgadors, a partir de les 20 hores, l’homenatge a les pubilles de fa 25 i 50 anys amb l’actuació de l’orquestra Nova Saturno i una nit benèfica techno, a partir de mitjanit, amb diversos discjòqueis. 

De manera paral·lela, continua actiu l’extens programa d’actes taurins programats, amb un ‘encierro’ a les 12 hores, una tarda de bous a la plaça, a les 18.30 hores,  i l’embolada d’un bou cerril, a les 22.00 hores.

Comentarios
Multimedia Diari