Más de Ebre

Amposta construeix el nou casal per a la gent gran

S’ha adjudicat per 1.629.000 euros i era un espai molt reclamat per l’Associació de Jubilats, que compta amb més de 1.500 socis

Marina Pallás

Whatsapp
El casal és una obra molt esperada entre la ciutadania d’Amposta.  FOTO: joan revillas

El casal és una obra molt esperada entre la ciutadania d’Amposta. FOTO: joan revillas

L’Ajuntament d’Amposta està construint el nou casal i centre cívic per a la gent gran,  a la plaça de la Castellania, a la cruïlla dels carrers Sebastià J. Arbó, passeig de la Generalitat i carrer de la Galera, en una pastilla d’equipaments propera al CAP.

Es tracta d’una obra molt esperada al municipi i molt reivindicada per la gent gran, ja que l’Associació de Jubilats d’Amposta compta amb 1.500 socis i l’antic casal Ruiz Salgado, al carrer Cervantes, s’havia quedat petit.

«És un projecte que feia molts anys que la ciutadania demanava, i era important donar sortida a una entitat molt important que tenim al nostre municipi. L’espai a més tindrà molts espais polivalents», explica al Diari l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Amb una superfície construïda de prop de 1.400 metres quadrats, el nou local està projectat en dos plantes: una planta baixa i un primer pis. A la planta baixa, a més de l’accés, s’hi projecta el bar cafeteria, els serveis i una gran polivalent apta per activitats de lleure, reunions, ball, etc. de més de 700 metres quadrats. També una zona de magatzem i una petita cuina. A la primera planta s’hi ubicaran una sala de reunions, un gimnàs, dos despatxos i dos aules, entre d’altres.

Al 2018 es va redactar l’avantprojecte i finalment s’ha adjudicat per 1.629.000 euros provinents de les arques municipals.
La previsió és que les obres acaben a finals d’enguany.

Temas

Comentarios

Lea También