Amposta construeix el nou casal per a la gent gran

S’ha adjudicat per 1.629.000 euros i era un espai molt reclamat per l’Associació de Jubilats, que compta amb més de 1.500 socis

23 agosto 2019 17:20 | Actualizado a 16 septiembre 2019 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament d’Amposta està construint el nou casal i centre cívic per a la gent gran,  a la plaça de la Castellania, a la cruïlla dels carrers Sebastià J. Arbó, passeig de la Generalitat i carrer de la Galera, en una pastilla d’equipaments propera al CAP.

Es tracta d’una obra molt esperada al municipi i molt reivindicada per la gent gran, ja que l’Associació de Jubilats d’Amposta compta amb 1.500 socis i l’antic casal Ruiz Salgado, al carrer Cervantes, s’havia quedat petit.

«És un projecte que feia molts anys que la ciutadania demanava, i era important donar sortida a una entitat molt important que tenim al nostre municipi. L’espai a més tindrà molts espais polivalents», explica al Diari l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Amb una superfície construïda de prop de 1.400 metres quadrats, el nou local està projectat en dos plantes: una planta baixa i un primer pis. A la planta baixa, a més de l’accés, s’hi projecta el bar cafeteria, els serveis i una gran polivalent apta per activitats de lleure, reunions, ball, etc. de més de 700 metres quadrats. També una zona de magatzem i una petita cuina. A la primera planta s’hi ubicaran una sala de reunions, un gimnàs, dos despatxos i dos aules, entre d’altres.

Al 2018 es va redactar l’avantprojecte i finalment s’ha adjudicat per 1.629.000 euros provinents de les arques municipals.
La previsió és que les obres acaben a finals d’enguany.

Comentarios
Multimedia Diari