Amposta exposa la recuperació econòmica de l’Ebre en la 58 Fira de Mostres

S’esperen uns 50.000 visitants durant els quatre dies que dura el veterà certamen multisectorial, que enguany incorpora l’espai Ebre Events per a empreses de celebracions

07 diciembre 2018 11:42 | Actualizado a 09 diciembre 2018 16:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Màxima activitat durant quatre dies al recinte firal d’Amposta, en el que és ja la 58 edició de la Fira de Mostres de la capital del Montsià. Ahir es va donar el tret de sortida al certamen, que s’allargarà fins diumenge i que enguany compta amb més d’un centenar d’expositors dels més diversos sectors, des de la maquinària agrícola i la ramaderia fins als negocis especialitzats en cerimònies i celebracions, dins l’espai a part que enguany s’estrena al recinte firal: Ebre Events. 

La presidenta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), Maria José Fernández, va ser l’encarregada d’inaugurar la fira. Tant Fernández com l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, van destacar la importància de la Fira de Mostres com a aparador del pols econòmic del territori, que mostra símptomes clars de recuperació després d’anys de moltes dificultats. Fernández va encoratjar empresaris i emprenedors a continuar treballant de valent per dur endavant les seves iniciatives i també el territori. 

Per la seva banda, Tomàs va posar la fira com a exemple de punt de trobada entre l’empresariat i les institucions per treballar conjuntament i fer créixer Amposta i les Terres de l’Ebre. «Al territori som 180.000 habitants: hem d’anar junts i estirar tots del carro», apuntà Tomàs. 

L’organització espera que durant els quatre dies de la fira passin per les instal·lacions unes 50.000 persones, procedents principalment de les quatre comarques ebrenques però també de l’àrea de Tarragona i el nord de Castelló. 

La regidora de Fires, Joana Estévez, posa l’accent en la novetat d’enguany, l’Ebre Events, un certamen especialitzat dins de la fira multisectorial, que es vol potenciar i dotar d’una vida pròpia. 

Però a la fira d’Amposta es pot trobar una gran diversitat de sectors i empreses, i també representants de les entitats i institucions. Així, la Policia Local compta amb un estand propi, com també l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre.

L’estand del Consell Comarcal del Montsià i el Dia de la Comarca (dissabte 8) estan dedicats enguany al municipi de la Sénia i els seus actius turístics.

El certamen porta associat també un ampli programa d’actes paral·lels. Així per exemple, el diumenge 9 de desembre tindrà lloc la primera Gala de l’Ensenyament d’Amposta, en la que la ciutat retrà homenatge als docents que s’han jubilat en el darrer curs. També s’entregaran els Premis a l’Excel·lència a l’Estudi, que enguany reconeixeran 148 estudiants de la ciutat. 

Comentarios
Multimedia Diari