Amposta fa un multitudinari minut de silenci pels dos joves morts a l'N-340

Amposta plora la mort de l'Emma i el Manel, de 15 i 18 anys. L´Emma era jugadora del juvenil de l´Handbol Amposta, mentre que en Manel era porter del Club de Futbol Masdenverge

19 mayo 2017 16:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest divendres al migdia Amposta ha fet un multitudinari minut de silenci davant del Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta per la mort dels dos joves de 15 i 18 anys ahir a l'N-340.

Tant l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, com el de Masdenverge, Álvaro Gisbert, ja van mostrar ahir el seu condol i suport a les famílies i companys dels dos joves.

En l'accident a l'N-340, Emma G. C., de 15 anys, i Manel C. F., de 18, anaven en moto quan una furgoneta va envair el sentit contrari topant contra ells i provocant-los ferides molt greus. Van ser traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, ella, i al Joan XXIII de Tarragona en helicòpter, ell. Van morir poc després.

El conductor de la furgoneta va resultar il·lès i va ser detingut pels Mossos d’Esquadra acusat de dos delictes d’homicidi imprudent, en donar positiu en el control de drogues per consum de cocaïna.

Els dos joves que van perdre la vida en el sinistre eren esportistes i estudiaven al Centre de Tecnificació Esportiva d’Amposta. Ahir mateix havien iniciat les vacances de Nadal. L’Emma era jugadora del juvenil de l’Handbol Amposta, mentre que en Manel era porter del Club de Futbol Masdenverge.

Comentarios
Multimedia Diari