Amposta inicia la vacunació a professionals amb la vacuna de Moderna

L’Hospital Comarcal ha estat el primer de la província en començar a usar aquesta vacuna

17 enero 2021 18:17 | Actualizado a 17 enero 2021 18:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La nova vacuna de Moderna s'ha començat a administrar a la província de Tarragona aquest diumenge 17 de gener, concretament a l'Hospital Comarcal d'Amposta, on s'ha vacunat a un total de 30 professionals de primera línia, i la previsió és vacunar durant aquesta setmana els 235 professionals que ho han sol·licitat.

Les dues primeres vacunes s'han administrat a Anna Deosdad, infermera de 36 anys, que treballa des de fa 5 anys a l'HCA i que actualment està a la planta de pacients Covid aguts; i a Victor Díaz, infermer d'urgència a l'HCA des de fa un any i mig.

La vacunació contra la Covid-19 a Terres de l'Ebre avança favorablement. Aquest dimarts ja es començarà a administrar la segona dosi de la vacuna a les residències de l'Ebre, concretament a la Residència Natzaret de Móra d'Ebre.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l'Ebre, ha aprofitat per "fer una crida per animar a vacunar-se, ja que és un acte de solidaritat i responsabilitat". Sobre la vacuna de Moderna, Lleixa ha afegit que "és molt positiu tenir una segona vacuna que ens permeti seguir avançant en la vacunació dels professionals de primera línia del territori".

Comentarios
Multimedia Diari