Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Amposta invertirà 800.000 euros en turisme

Amb una subvenció de 350.000 euros de la Generalitat, és el projecte més ben valorat de Catalunya

Redacció

Whatsapp
Imatge de la urbanització dels Eucaliptus d’Amposta.. FOTO: joan revillas

Imatge de la urbanització dels Eucaliptus d’Amposta.. FOTO: joan revillas

816.000 euros repartits en 14 actuacions. És el que conforma el pla d’actuacions per al foment territorial del turisme al terme municipal d’Amposta, un projecte que ha rebut una subvenció de 350.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya dins dels ajuts finançats gràcies als ingressos de l’Impost sobre les estades en establiments turístics. L’aposta de l’Ajuntament d’Amposta és de prop de 500.000 euros

La memòria presentada per l’Ajuntament d’Amposta, que inclou aquestes 14 actuacions, ha sigut la que ha obtingut més puntuació de tot el país. Les 14 es distribueixen en cinc grans blocs en funció de la tipologia: mobilitat (construcció d’un aparcament dissuasiu a l’Encanyissada i millora del camí existent i de la unió enter carrils bici també a l’Encanyissada), accessibilitat (millora de l’accessibilitat a diversos miradors del Delta i també la creació d’un nou mirador); senyalització turística i rural; espais públics i eficiència energètica i sostenibilitat. Algunes de les actuacions ja s’han implementat, com les quatre de millora de la senyalització turística i rural.

Temas

Comentarios

Lea También