Amposta ja té l'estació urbana de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics

En altres municipis com l'Aldea, per exemple, també s´ha instal·lat recentment una estació de recàrrega elèctrica,

19 mayo 2017 18:42 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Amposta ja té, situada al costat del Mercat Municipal, l’única estació urbana de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics entre Tarragona i Castelló.

En altres municipis com l’Aldea, per exemple, també s’ha instal·lat recentment una estació de recàrrega elèctrica, però la diferència és que aquesta ho fa en molt menys temps d’espera. Tot i això, encara no s’ha posat en funcionament i caldrà esperar uns dies.

La seua instal·lació ha tingut un pressupost de poc més de 48.600 euros, que no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament d’Amposta.

El consistori rebrà una subvenció de l’ICAEN (Institut Català de l’Energia) de 25.000 euros, una de MOVEA (del ministeri d’Indústria, Energia i Turisme) de 15.000 euros i l’aportació de 12.000 euros repartits entre quatre marques de vehicles.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, confia en què l’arribada de la instal·lació d’aquesta estació urbana de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics donarà un servei que fomentarà la implantació dels vehicles sostenibles a la ciutat i a tot el territori en general.

Comentarios
Multimedia Diari