Amposta: les persones amb rendes baixes rebran una ajuda

Els ajuts oscil·len entre els 100 i els 140 euros i es podran sol·licitar de l’1 de juliol al 30 de setembre

16 mayo 2020 14:20 | Actualizado a 16 mayo 2020 14:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les persones d’Amposta perceptores de rendes baixes o les famílies que percebin prestacions no contributives amb fills a càrrec podran sol·licitar una ajuda econòmica. Els ajuts, que van ser aprovats aquesta setmana per la Junta de Govern Local, oscil·laran entre els 100 i els 140 euros depenent dels ingressos que percebin els demandants, així com del nombre de persones que ho sol·liciten.

Entre els requisits principals, les bases establertes pel consistori demanen estar empadronats a la ciutat per un mínim de tres anys; ser propietaris de l’habitatge habitual o titulars d’un contracte de lloguer; que percebin algun tipus de prestació i que no percebin cap ingrés corresponent a activitats econòmiques, a banda d’estar al corrent de les obligacions tributàries.

Fins a 140 euros

Per poder iniciar la sol·licitud, però, les persones interessades hauran de cobrar menys de 956 euros i, en el cas que siguin una parella, menys de 1.913 euros.

Les dotacions, que es repartiran segons els ingressos de cada cas, seran de 100 euros en el llindar més alt de rendes baixes; de 120 euros per al mitjà i, finalment, els que tinguin les rendes més baixes podran rebre una ajuda de fins a 140 euros.

Comentarios
Multimedia Diari