Más de Ebre

Amposta licita prop d’1,5 milions en obres a carrers

Són renovacions de clavegueram, pavimentacions a la via pública i places i arranjaments de camins malmesos per aiguats

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les obres d’urbanització de l’entorn del Centre Cívic de la Gent Gran també estan licitades. FOTO: J. Revillas

Les obres d’urbanització de l’entorn del Centre Cívic de la Gent Gran també estan licitades. FOTO: J. Revillas

Aquest mes d’agost, l’Ajuntament d’Amposta ha tret a concurs diferents licitacions d’obra pública que li permetran invertir prop d’un milió i mig d’euros a la via pública. Així, s’ha licitat l’arranjament del camí de Sant Carles, per un valor d’111.727,50 euros i una bossa d’arranjament de diversos camins valorada per 100.000 euros. 

També s’està licitant una bossa de 200.000 euros per a la substitució i millora del clavegueram a diversos carrers, que s’executaran durant el que queda de 2021 i el 2022. Amb aquesta bossa es preveu actuar als carrers ubicats entre el Dos de Maig i el carrer del Grau.

Pel que fa a la pavimentació de diversos carrers, s’ha licitat una bossa de 120.000 euros. Amb aquesta quantitat, està previst asfaltar aquells carrers on ja s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i clavegueram com, per exemple, tot el voltant de la plaça de la Mancomunitat de Catalunya.
Una altra de les obres que actualment es troben en licitació i que s’han d’adjudicar a finals d’agost principis de setembre son els pràcticament 400.000 euros de la urbanització de l’entorn del Centre Cívic de Gent Gran.

Finalment, al setembre, l’Ajuntament té previst traure a concurs un paquet de poc més de 400.000 euros per arranjar camins afectats pels aiguats del 2020, entre els que hi ha camins com Set Piques, Cubilars, Riu Vell, Baladres i carretera de les Salines al Poble Nou.

Comentarios

Lea También