Amposta obre un alberg de peregrins del Camí de Sant Jaume de l’Ebre

L’equipament, situat a l'antiga oficina de turisme, disposa de vuit places amb lliteres, menjador, cuina amb nevera, dutxa i safareig

15 octubre 2021 08:50 | Actualizado a 15 octubre 2021 14:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta ha obert les portes d’un alberg per a peregrins del camí de Sant Jaume de l’Ebre. Les instal·lacions, situades a l’avinguda Sant Jaume número 1, tenen capacitat per a vuit persones. Ocupen les dependències de l’antiga oficina de turisme de la ciutat vora el riu Ebre, en un espai que havia quedat en desús. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació Amics del Camí de Sant Jaume de l’Ebre, amb el suport econòmic de l’Ajuntament d’Amposta, i esdevé «l’únic alberg dedicat exclusivament a pelegrins en tot el traçat del Camí de Sant Jaume de l’Ebre, en el seu recorregut per Catalunya», segons remarquen des de l’entitat. Així, els pelegrins disposen en aquest nou equipament de lliteres, menjador, cuina amb nevera, dutxa i safareig.

Condicionar aquest espai ha suposat una inversió de prop de 100.000 euros, dels quals el 85 per cent ha estat assumit per l’Ajuntament de la capital del Montsià i el 15 per cent restant per l’entitat. Amb la posada en servei de l’alberg culminen els treballs iniciats des de la fundació de l’entitat l’estiu de 2005, de dotar d’un equipament d’acollida als pelegrins que recorren el Camí de Sant Jaume de l’Ebre.

L’entitat compta actualment amb un total de 283 associats, majoritàriament de les Terres de l’Ebre. El president actual és Teri Panisello, el qual ha agafat el relleu dels seus antecessors Jesús Serrano, Cebrià Forcada i Jordi Bria, per fer possible aquest projecte. 

Comentarios
Multimedia Diari