Amposta prepara més de 25 espectacles teatrals durant aquesta temporada

Entre teatre professional, amateur i familiar

19 mayo 2017 16:23 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El programa Amposta Teatre i Dansa contempla aquest 2017 més de 25 actuacions entre teatre professional, teatre amateur, teatre familiar, i els cicles Amposta Comedy i FesticAm.

El pressupost total és de 70.000 euros, 10.000 euros més que l’any passat adreçats al teatre professional.

D’entre els plats forts destaca l’obra de teatre Art, de Yasmina Reza i amb els actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Serà l’1 de desembre. A més també es podrà veure E.V.A, un espectacle programat per la Cia. Jove Marau, d’Amposta l’11 de març i La distància entre el llamp i el tro, l’1 d’abril, i un actuació del Mag Lari el 17 d’agost.

Una de les novetats d’aquesta temporada és l’Amposta Comedy, un nou cicle que s’incorpora a la temporada de teatre i i dansa a l’estil del ‘Club de la Comèdia’. Així, es podran veure comediants com Nene, Eva Cabezas o J. Vaquero. El cicle arrancarà al març i fins al desembre (llevat de juliol i agost) hi haurà un monòleg mensual. Seran en divendres i al Casal.

La programació teatral d’Amposta inclou la commemoració del Dia Mundial del Teatre (el 23 de març) amb la presència de l’Àlex Casanova, president de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya, el Dia Mundial del Circ (18 d’abril) i el Dia Mundial de la Dansa (29 d’abril).

Per una altra banda, d’entre les obres de teatre familiar hi ha previstes L’avi Tonet, el 18 de febrer; Tea Time Magi Show, el 25 de març, i Ploramiques, el 6 de maig. El teatre familiar tornarà a la tardor amb obres també a l’octubre i al novembre. Totes les obres es fan a la Lira Ampostina a les 18 hores.

Quant al teatre amateur, es programaran tres obres (setembre, octubre i novembre). Una serà de la companyia ampostina Terra Baixa i les altres dos de dos companyies amateurs de les Terres de l’Ebre. Dins d’Amposta Teatre i Dansa també s’inclou el FesticAm que enguany serà del 12 al 14 d’octubre. D’aquesta forma, l’únic mes sense cap espectacle teatral serà el juliol.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web amposta.cat o a la parada de Cultural del Mercat Municipal. Hi haurà un 20 o un 25% de descomptes per aquells col·lectius com jubilats, joves amb Carnet Jove o famílies monoparentals o nombroses.

Comentarios
Multimedia Diari