Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Amposta recupera una cabina telefònica com a punt d’intercanvi de llibres

L’Escola d’Art i Disseny s’ha encarregat del disseny de la cabina i la Biblioteca Joan Sebastià Arbó i ha cedit part del seu fons de lectura

Maria Noche

Whatsapp
La cabina es troba ubicada al Parc dels Xiribecs d’Amposta i la pot utilitzar tothom. FOTO: Joan Revillas

La cabina es troba ubicada al Parc dels Xiribecs d’Amposta i la pot utilitzar tothom. FOTO: Joan Revillas

Una cabina telefònica d’Amposta és de les poques que encara es poden trobar instal·lades als municipis del territori, i aquesta sobreviu gràcies a què ha estat convertida en punt d‘intercanvi de llibres. 

Qualsevol persona pot anar a buscar un llibre, el pot llegir, se’l pot emportar a casa i retornar-lo després o, fins i tot, se’l pot quedar. Els llibres dels que disposa la cabina han estat cedits del fons de la Biblioteca Sebastià Joan Arbó d’Amposta i, a banda, qualsevol ciutadà pot fer la seva aportació i deixar el llibre que vulgui.  

Aquesta cabina es troba ubicada al Parc dels Xiribecs de la capital del Montsià, i tot i que és una instal·lació antiga, ha estat renovat per transformar-se en un espai de llibres lliures. Els alumnes de l’escola d’Art i Disseny d’Amposta, ESARDI, han estat els encarregats de dissenyar i pintar el decorat de la cabina. 

Aquest projecte es va iniciar fa 2 anys. Es va elegir un disseny entre tots els que s’havien presentat i aquest abril ha estat quan ja s’ha dut a terme i s’ha estrenat la cabina.

Es tracta d‘una iniciativa de l’Ajuntament d’Amposta amb l’objectiu de fomentar la lectura i de compartir el seu valor, regalant i intercanviant llibres de forma lliure i autogestionada per la ciutadania. 

A la cabina es troben llibres de tots els estils i per a totes les edats, des de còmics o llibres infantils, passant per novel·les, llibres de viatges, fins llibres de divulgació i biografies.

Comentarios

Lea También