Amposta s’estalvia un sobrecost de 15.000 euros a les obres d’Eucaliptus

Una sentència deslliura el consistori d’haver de fer front a una factura irregular aprovada per l’anterior govern

08 junio 2017 15:58 | Actualizado a 09 junio 2017 10:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Amposta no haurà de fer front a una factura de 15.000 euros autoritzada per l’anterior equip de govern per la direcció d’obra de les millores del projecte d’urbanització dels Eucaliptus del passat 2011. La sentència del jutjat contenciós-administratiu número 1 de Tarragona, que s’acaba de fer pública, deslliura l’Ajuntament de pagar aquesta quantitat.

«Ens vam trobar una factura de 15.000 euros per la millora de la urbanització dels Eucaliptus, a data de 6 de maig del 2015 i aprovada per la llavors regidora d’Urbanisme i actual portaveu del PDeCAT a l’oposició, Isabel Ferré», explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. «Ens va sobtar que s’aprovés aquesta factura sols quinze dies abans de les eleccions municipals, i quan les obres a més s’havien acabat el 2011».

La regidoria d’Hisenda i Urbanisme va decidir aturar el seu pagament i analitzar el plec de condicions del contracte de la direcció de l’obra. Aleshores l’equip va constatar que al contracte es comunicava que els treballs de la urbanització dels Eucaliptus no havien de suposar cap cost per a l’Ajuntament. 
«Davant d’això vam decidir no pagar la factura, i el jutjat contenciós-administratiu ens ha donat la raó», detalla Adam Tomàs.

L’alcalde s’ha mostrat contundent davant d’aquests fets i ha carregat contra l’actitud de l’anterior equip de govern convergent. «No parem de trobar-nos amb sorpreses com aquestes. Ens toca pagar factures de pifiades d’ells», ha declarat. «Sobta que ara alguns dels que van governar Amposta durant 28 anys es puguen omplir la boca de què tot ho feien bé, quan es manifesta una clara incompetència. La gent els va fer fora per constatacions com aquestes».

Comentarios
Multimedia Diari