Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Amposta subhasta set parcel·les amb interès comercial i hoteler

Cinc es troben al polígon de l’Oriola i dos a la urbanització Eucaliptus. L’alcalde Adam Tomàs vol més activitat al polígon

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge del polígon industrial Oriola, on hi ha cinc parcel·les tretes a subhasta. foto: Joan Revillas

Imatge del polígon industrial Oriola, on hi ha cinc parcel·les tretes a subhasta. foto: Joan Revillas

L’Ajuntament d’Amposta treu a subhasta un total de set parcel·les, cinc d’elles situades al polígon de l’Oriola i dos a la urbanització Eucaliptus.

L’objectiu, en el primer cas, és que la compra estiga vinculada a la implementació d’una activitat (comercial o industrial) en el termini màxim de 18 mesos. En total són 15.000 metres quadrats de sòl industrial al polígon de l’Oriola a 20 euros/metre, i 3.500 de sòl edificable a la urbanització Eucaliptus.

«La voluntat és oferir un preu públic assequible per persones que vulguen emprendre alguna activitat i condicionar la venda perquè hi haja més activitat al polígon. No cal que siguen activitats noves, poden ser empreses mateixes del polígon de l’Oriola que estiguen interessades a ampliar-se», explica al Diari l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. «Ho posem a un terç del preu de venda de mercat, amb l’objectiu de rebaixar el preu de la parcel·la. No volem que s’especule amb les parcel·les públiques», detalla Tomàs.

Les cinc parcel·les del polígon són propietat municipal des de fa molts anys, però les dues de la urbanització Eucaliptus són més recents, segons concreta l’alcalde Tomàs.

Pel que fa a aquestes dues parcel·les, l’Ajuntament està interessat que puguen tenir un ús hoteler. «Estem treballant perquè tinguen un ús hoteler i, efectivament, ens agradaria que qui s’ho quede emprengués alguna activitat hotelera», apunta l’alcalde.

Les parcel·les s’han tret a subhasta amb el conjunt de condicions. L’alcalde afirma que ja hi ha hagut molts interessats que s’han apropat a l’Ajuntament i que es presentaran a l’oferta.

Temas

Comentarios

Lea También